Ervaar het erfgoed

Wie het verleden kent, kan het heden beter begrijpen. Cultuurlandschappen, monumenten, archeologische vondsten, collecties en tradities vertellen het verhaal van Nederland en vertellen ons iets over wie wij zijn. Erfgoed kan worden gebruikt om het verleden tastbaar, leefbaar en inzichtelijk te maken. 

We hebben een aantal kaartcombinaties gemaakt die het ervaren van erfgoed benadrukken. Fiets bijvoorbeeld langs Rijksmonumenten, combineer werelderfgoed met een lange wandeling of zoek de stilte op bij een buitenplaats. Let op, vanwege de grote hoeveelheid kaarten duurt het even voordat de kaarten zijn geladen.

Maak een mooie fietstocht langs Rijksmonumenten

Combineer onze Rijksmonumentenkaart met de kaart Fietsknooppunten netwerk en zoek een mooie fietsroute langs onze rijksmonumenten uit. 

Maak een mooie fiets-of wandeltocht langs Rijksmonumenten

Verenig cultuur met natuur

Verenig cultuur met natuur en maak een mooie wandeling door de Stelling van Amsterdam. Combineer de Werelderfgoed-kaart met de kaart Lange-afstand-wandelroutes en ga op pad.

Verenig cultuur met natuur

Zoek de rust op

Weg van het massatoerisme en toch ons erfgoed ontdekken? Dat kan! Ontdek welke buitenplaatsen in stiltegebieden liggen, zoals bijvoorbeeld in Boswachterij Leersum, één van de 14 stiltegebieden die ons land telt. Combineer de kaart Buitenplaatsen met de kaart Stiltegebieden en ga op pad.

 

Zoek de rust op