Op deze pagina vindt u de agenda met evenementen over de leefomgeving en gezondheid. Bij deze evenementen zal een presentatie vanuit Atlas Leefomgeving gegeven worden en/of een info-kraam van de Atlas te vinden zijn. In het archief vindt u informatie over evenementen die eerder plaats vonden en wat dat Atlas daar heeft bereikt.

Agenda: Waar kunt u de Atlas vinden?

« Terug

03/26 Kwartaaldemonstratie digitaal stelsel Omgevingswet (DSO)

Op 26 maart is de volgende kwartaaldemonstratie digitaal stelsel Omgevingswet (DSO). Vanaf nu structureel met een uitgebreid middagprogramma door de koepelpartners zoals de ateliersessies van VNG en workshops van IPO. Een gezamenlijke DSO-dag waar voor iedereen betrokken bij de Omgevingswet wat te halen is.

Programma

In de ochtend krijgt u in de Functionele Kwartaaldemonstratie aan de hand van praktijkproeven gedemonstreerd welke resultaten er in het afgelopen kwartaal zijn geboekt bij de bouw van het DSO. In de middag gaat u tijdens deelsessies dieper in op ervaringen en vraagstukken rondom de Omgevingswet. Kennismaken met bedrijfsmatige oplossingen voor de ondersteuning van Omgevingswetprocessen kan op de leveranciersmarkt. Ga naar het volledige programma en het inschrijfformulier.

Voor wie?

Iedereen die bij gemeenten, provincies, waterschappen, rijk, omgevingsdiensten, GGD-GHOR en veiligheidsregio's te maken heeft met het digitaal stelsel Omgevingswet is van harte welkom. Stuur deze uitnodiging vooral door!

Locatie

De DSO-dag vindt plaats in Hotel Theater Figi, Het Rond 2 in Zeist. Inloop is vanaf 09.00 uur en het programma duurt tot 16.30 uur. Na afloop bent u welkom om tijdens een borrel ervaringen te delen met collega’s uit het land.

Aanmelden en kosten

Deelname aan de DSO-dag is kosteloos maar aanmelden is noodzakelijk.


../common/calendar Startdatum: 26-3-19