De Atlas Leefomgeving biedt u een schat aan informatie over uw leefomgeving. U kunt de site op verschillende manieren gebruiken.

Onder Meer weten vindt u informatie over de thema's van Atlas Leefomgeving, zoals lucht, geluid, gezondheid of natuur. Na een introductie op het thema, kunt u meer lezen over gezondheid en beleid. Daarnaast vindt u er aanknopingspunten om gezondheidsproblemen of overlast te voorkomen of te beperken. Achtergrondinformatie, zoals rapporten en relevante kaarten over het thema staan uiteraard ook vermeld.

Onder kaarten kunt u direct zien welke informatie allemaal in de Atlas Leefomgeving beschikbaar is. De kaarten zijn in thema's onderverdeeld.

Nieuws geeft u een overzicht van alle nieuwsberichten vanuit de Atlas Leefomgeving en daar vindt u ook onze nieuwsbrief.

Ten slotte, hopen wij dat u ons wilt helpen om de Atlas Leefomgeving aan te vullen en uit te breiden met nieuwe kaarten en ideeën voor een gezonde en duurzame leefomgeving. Op de pagina Meedoen kunt u zien hoe u uw ideeën naar ons kunt sturen.