Voor wie?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de grensoverschrijdende samenwerking van Atlas Leefomgeving met het Umwelt portal NRW en meer wilt weten over het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO).
 

Waarom deelnemen?

Omdat veel thema’s in de fysieke leefomgeving niet ophouden bij de grens. Omdat ook bewoners in het grensgebied recht hebben op goede informatie. Omdat je graag je eigen ervaringen met informatie op een grensgebied wilt delen. Omdat je aan de grens nog nieuwe ontdekkingen kunt doen.


Wat gaat u doen?

Corine presenteert recente ontwikkelingen van de grensoverschrijdende samenwerking tussen de Atlas Leefomgeving en de Umweltportal van Noordrijn Westfalen. Ook geeft ze een sneak preview van het Omgevingsloket van het Digitaal Stelsel Omgevingswet. Na deze inleiding gaan deelnemers samen aan de slag met de belangrijkste brandende vragen.

Over de spreker


Corine Quarles van Ulford is milieuprofessional en agile coach. Zij is werkzaam bij de provincie Gelderland en al vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van de Atlas Leefomgeving. Sinds begin dit jaar is zij gedetacheerd bij het Programma Aan de Slag met de Omgevingswet als projectleider contentregie informatie over de leefomgeving.