Luchtfoto met de tekst Atlas PLUS

Waarom Atlas PLUS? Iedereen werkt zo veel mogelijk thuis, ook wij als Atlassers. De bijzondere periode maakt ons creatief en zorgt dat we willen ontdekken wat nog wel mogelijk is. Wij delen initiatieven om samen geïnspireerd te blijven.

Samen verkennen

Als Atlassers verzamelen we niet alleen data. Wij delen ook heel graag! Wij doen dit al jaren in de vorm van open data via onze kaarten. Samen met onze partners werken wij aan een fijne en gezonde leefomgeving. Tijdens deze bijzondere periode, zitten wij allemaal meer thuis. Dat vraagt om ‘nieuwe’ uitdagingen om gezond en fijn te leven. Hoe werk ik het beste vanuit huis? Hoe vermaak ik mij in en rondom mijn eigen huis? Hoe blijf ik fit? Hoe gezond is mijn leefomgeving?

Onze leefomgeving wordt ineens een stuk kleiner en belangrijker! Als Atlassers helpen wij jou hier graag mee op weg! Door gewoon te doen wat je van ons gewend bent. Oftewel door te zorgen dat je jouw leefomgeving op een betrouwbare manier kan verkennen en ontdekken! Inspiratie en informatie delen wij nu vanuit huis voor bij jou thuis. Zo is er ook nu, vanuit huis veel te ontdekken.

Ontdekken vanuit huis

Hoe doen wij dat? Wij zijn hiervoor speciaal een PLUS pagina gestart. Op deze pagina houden wij een +agenda bij. Hierin verzamelen wij workshops, webinars en andere leuke digitale activiteiten die je de komende week niet wilt missen. Wil jij graag andere gezonde of mooie initiatieven ontdekken? Neem dan een kijkje op ons +inspiratiebord.

Maar er is meer! Naast onze pagina hebben wij ook een Atlas PLUS nieuwsbrief. Hierin geven wij jou elke week een fit-tip. Komt een laatste digitale ontwikkeling aan bod en kun je een ander zijn buurt verkennen.

Op die manier hoef jij zelf niet opzoek naar mooie initiatieven. Op de PLUS kanalen verzamelen en delen wij het voor jou! Neem daarom snel een kijkje op Atlas PLUS. Of nog makkelijker; geeft je op voor onze nieuwsbrief.

Misschien wil jij na het ontdekken van onze kanalen graag zelf een (eigen) initiatief aanmelden. Dat kan! Laat het ons weten via atlasleefomgeving@rivm.nl. Alleen samen kunnen wij stappen maken naar een gezondere en fijnere leefomgeving. Jij doet toch ook mee?