Alex van Keulen met At

Een woning kopen zonder dat je hem gezien hebt? Dat doen mensen echt! En wel in het programma Kopen zonder kijken van tv-makelaar Alex van Keulen. Alex gebruikt onze Check je plek-viewer in zijn Woondossier. Het Atlas-team neemt een kijkje achter de schermen bij de opnames van Kopen zonder kijken. Kijk je mee?

Met Check je plek kun je met één klik zien hoe jouw leefomgeving scoort. Je leefomgeving is namelijk belangrijk voor je gezondheid. Hoe is de luchtkwaliteit? Is het koel in de zomer? En is er genoeg groen om te kunnen ontspannen? Daarom vindt Alex van Keulen het een reuze handige tool. "In deze gekke grillige woningsmarkt waarin je amper de tijd hebt om onderzoek te doen naar het huis dat je gaat kopen, is het heel fijn als je in een razend tempo alle informatie krijgt over de buurt en de leefomgeving waarin een huis staat. Met Check je plek kan dat!"

Kijk mee achter de schermen!

In deze video neemt StŽphanie Wesselink, relatiemanager van de Atlas Leefomgeving vanuit Rijkswaterstaat, je mee naar de filmset van het tv-programma ÒKijken zonder kopenÓ. Tv-makelaar Alex van Keulen legt haar uit waar hij de site ÔCheck je plekÕ voor gebruikt en wat je daar aan informatie kunt vinden.

Check jouw plek

Ben jij benieuwd hoe jouw leefomgeving scoort? Hoe groen is het er? En hoe is de luchtkwaliteit? En hoe zit het met geluid in jouw leefomgeving? Vul jouw adres in op Check je plek en bekijk de kwaliteit van jouw leefomgeving.