Sinds vorige week zijn we een mooie samenwerking aangegaan met het platform van Nature Today. Een goed moment voor een korte enquête onder de bezoekers.

De doelstelling van Nature Today is om lezers op de hoogte te houden van de actuele gebeurtenissen in de natuur in Nederland en daarbuiten. Omdat de Atlas Leefomgeving en de Atlas Natuurlijk Kapitaal veel raakvlakken hebben met gebeurtenissen in de natuur is een samenwerking bijna vanzelfsprekend.

Introductie

Om de bezoekers van Nature Today kennis te laten maken met de Atlassen hebben we een mooie introductie gegeven. Ook hebben we een korte enquête uitgezet om erachter te komen hoe bekend we zijn onder de belangstellenden. Zo willen we graag een idee krijgen welke themapagina's als meest behulpzaam worden ervaren als men bijvoorbeeld op zoek is naar een nieuw huis. Maar ook welke vragen een kaart zou moeten beantwoorden.

Tipje van de sluier

We hebben al een aantal enthousiaste respondenten. De bezoekers van Nature Today willen onder meer informatie over rustige plekken, de staat van biodiversiteit, en luchtkwaliteit. En ook informatie over groen, (bodem) vervuiling en veiligheid in mijn omgeving zijn veelgevraagde onderwerpen. Heel veel vragen waar de Atlas Leefomgeving en Atlas Natuurlijk Kapitaal antwoorden op hebben.

Gebruikerspanel

Vraag en aanbod moet goed op elkaar aansluiten. Daar zijn de atlassen continu mee bezig. Daarom willen we graag in gesprek met onze (potentiële) gebruikers. Hoe kunnen we nog meer aansluiten bij uw behoeftes? Met wat voor ideeën loopt u rond waar wij een rol kunnen spelen? Zijn er kaarten die u graag wilt delen? Sluit aan bij ons gebruikerspanel door de korte enquête in te vullen.