Atlas Wereldbol cartoon

Ken jij je eigen omgeving? Misschien denk je van wel, maar er valt nog zoveel meer te ontdekken. Echt waar! Dat kun je doen tijdens het Weekend van de Wetenschap op zaterdag 5 oktober. Op het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) in Bilthoven geeft de Atlas Leefomgeving de workshop Check je plek.

Tijdens deze interactieve workshop ga je samen met het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) op ontdekkingstocht. Kijk hoeveel bomen er staan in jouw buurt. Is dat overal zo? Weet jij waar en hoe je kunt afkoelen in jouw stad als het héél warm is? En is de snelste fietsroute naar je school of werk ook de gezondste fietsroute? Nieuwsgierig geworden? Doe dan mee en wie weet ga je ook nog met een prijs naar huis.

Bijzonderheden

Legitimatie met een geldig identiteitsbewijs voor iedereen vanaf 14 jaar verplicht. Zonder legitimatie word je niet toegelaten tot het terrein.

Aanmelden

Voor deze workshop is aanmelden vooraf verplicht. Aanmelden is mogelijk tot en met 3 oktober. Vul het aanmeldformulier voor de workshop Check je plek in! Meer informatie over het Weekend van de Wetenschap op het RIVM vind je op de website van het RIVM.

Naam organisatie RIVM
Soort activiteit Workshop, Voorstelling / Demonstratie
Doelgroep Jongeren, Volwassenen, Kinderen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 5 oktober 2019: 12:00 - 12:45 uur
5 oktober 2019: 11:00 - 11:45 uur
5 oktober 2019: 10:00 - 10:45 uur
Adres RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu)

Antonie van Leeuwenhoeklaan 9
3721MA Bilthoven