Check je plek header

Jaaaa, het is zo ver! Je kunt ons nu ook op Facebook en Instagram volgen. Daar lanceert At Atlas (de eerste digitale Atlasser!) onze social mediacampagne Check je plek. Via deze campagne willen wij bereiken dat meer mensen onze tool Check je plek gaan gebruiken. Met deze tool krijgen mensen met één klik inzicht in de kwaliteit van hun leefomgeving. Zo willen wij mensen meer bewust maken van hun eigen leefomgeving. Want die is belangrijk voor je gezondheid. Volg ons!  

Hoe is de luchtkwaliteit? Zijn er veel wegen in de buurt die geluidsoverlast geven? Is er veel groen waar je kunt ontspannen? Typ je adres in Check je plek en krijg met één klik  inzicht in de kwaliteit van jouw leefomgeving. Ook handig als je gaat verhuizen en een indruk wilt krijgen van je nieuwe buurt.

In de maand van de lancering in mei 2020 bezochten zo’n 10.000 mensen Check je plek. Maar wij willen nog veel meer Nederlanders kennis laten maken met Check je plek. Daarom starten we op onze nieuwe social mediakanalen Facebook en Instagram de social mediacampagne Check je plek. Kijk je mee?

Volg ons op Instagram en Facebook!

Logo Instagram

Neem een kijkje op ons Instagramaccount Atatlas_NL. Bekijk hoe andere mensen hun leefomgeving ervaren, volg het laatste Atlas-nieuws en bekijk de wekelijkse Verken en ontdek je leefomgeving-tip! Of nog leuker, doe zelf mee! Deel je mooiste foto van je (woon)plek via #@atlas of mail naar atlasleefomgeving@rivm.nl. Elke woensdag delen wij op Instagram één van jullie foto's.
 

Volg ons ook op Facebook! Lees alles over het laatste Atlas-nieuws, nieuwe kaarten en actuele ontwikkelingen op het gebied van onze leefomgeving. Gluur mee achter de schermen bij ons Atlas-team. Stel ons gerust een vraag. Of deel leuke suggesties. Bijvoorbeeld hoe we onze kaartviewer nog toegankelijker kunnen maken. Of ideeën voor kaarten die echt niet mogen ontbreken in onze Atlas. 

Maak kennis met At Atlas!

profielfoto At

Hallo! Ik ben At Atlas. Leuk om je te ontmoeten! Ik ben de allereerste digitale Atlasser.  Ik wil zoveel mogelijk Nederlanders kennis laten maken met Check je plek. Dat is een super handige tool! Met een klik op de knop krijg je een overzicht van jouw leefomgeving. Ook heel handig als je verhuisplannen hebt! Ik hoop jou meer bewust te maken van jouw eigen leefomgeving en ik wil je inspireren om gezonde keuzes te maken. Zie ik je terug op Facebook of Instagram? Ja, toch? Hopelijk tot ziens!