Hierbij specificaties voor het aanleveren van video’s. -	Resolutie: 1920x1080 pixels (16:9) -	Codec: ProRes 422 (LT) of MP4 (H.264 encoded) -	Frame rate: 25 of 50 FPS

Op dinsdag 31 mei van 16.00 – 17.00 uur organiseert de Atlas Leefomgeving de eerste van de nieuwe reeks maandelijkse online workshops. Docenten Paul van der Donk en Marien de Bakker van de HAS Hogeschool laten jou zien hoe je data als basisinformatie inzet voor participatie.

Kun je eigenlijk nog wel participeren zonder data als basisinformatie? Of is die data juist belangrijk om samen tot goede keuzes te komen? Paul en Marien gaan hierover graag met jou in gesprek! Tijdens de workshop laten zij zien hoe je de juiste stakeholders en betrokkenen betrekt bij participatie. En samen realistische verwachtingen schept van het proces en resultaat. Door bijvoorbeeld het formuleren van een heldere vraag en het schetsen van een duidelijk doel. Dit doen zij aan de hand van best practices.
 
De nadruk ligt op relevante data, zoals de data in de kaarten op de Atlas Leefomgeving. Of data die inspeelt op de beleving van betrokkenen, zoals Maptionnaire. Ook is er aandacht voor de uitdagingen en valkuilen. Want hoe ga je dan onder andere om met de privacy wetgeving? Paul en Marien geven inzichten in de kansen en knelpunten in dit proces en vertellen hoe je dit zelf kunt toepassen binnen jouw werk.

Wat ga jij doen?

Paul en Marien nemen je mee in het proces van ambitie naar uitvoering. Met daarin de focus op de verschillende fasen in het gebiedsproces en verschillende rollen van participatie. Ook leer je meer over de bijpassende informatie (data) vragen. Een actuele opgave staat hierin centraal. Tijdens de sessie is er veel ruimte voor jou om vragen en opmerkingen te delen.

Voor wie?

Dataspecialisten, medewerkers bij gemeenten en andere overheden, burgerinitiatieven en andere belangstellenden.

Waar en wanneer?

Op dinsdag 31 mei 2022 van 16.00 – 17.00 uur, online vanuit je eigen werkplek via Microsoft Teams. Inloop is vanaf 15.45 uur.

Doe jij mee?

Meld je aan via de knop hieronder. Je ontvangt ongeveer een week van te voren de Teams-link.

Meld je aan voor de workshop!

Contact

Heb je vragen of wil je ook een workshop organiseren?
Stuur dan een mail naar anneke.vander.hallen@rws.nl

Workshopreeks

De workshop ‘Is data essentieel voor succesvol participeren?’ is de eerste van de nieuwe reeks maandelijkse online workshops van 2022 die maandelijks door het Atlas-team worden georganiseerd. De workshops zijn onderdeel van de jaarlijkse Atlas Werkconferentie die op 21 april j.l. online plaatsvond.

Bekijk de andere workshops!