52weken duurzaam

Op dinsdag 26 oktober organiseert de Atlas Leefomgeving de tweede online workshop van een reeks maandelijkse workshops. Serge, Ivo en Caro van 52wekenduurzaam delen hun succesverhaal in de workshop ‘Meer dan 52wekenduurzaam: hoe krijg je mensen op een lichtvoetige manier mee om duurzamer te leven’?

Helaas is het nog steeds zo dat er bij veel mensen het beeld leeft dat duurzaam leven moeilijk, duur en zwaar is. Wij focussen op acties die ons leven leuker, mooier, gezelliger, goedkoper en gezonder maken. Want dan is het veel makkelijker vol te houden én bereiken we meer. Win-win dus. Al ruim 17.000 mensen lopen met ons mee en laten zich inspireren.

Hoe krijgt jouw organisatie ook mensen in beweging voor een duurzame leefomgeving? Doe mee met de workshop en ga naar huis met waardevolle inzichten!

Wat gaan we doen?

  • We gaan kennis delen: Serge, Ivo en Caro denken mee met jouw organisatie. Hoe werkt hun aanpak ook voor jou?
  • We gaan samen uitvinden: hoe worden wij met elkaar nog krachtiger in het meenemen van mensen naar duurzaam gedrag? Om die reden dagen zij jou uit om tenminste aan één weekchallenge mee te doen. En op te schrijven wat jij helpend vond bij deze uitdaging, wat je mogelijk tegenhield om mee te doen, wat je als kracht van de uitdaging ziet en wat deze uitdaging nog sterker zou kunnen maken.
  • En als laatste gaan wij brainstormen: hoe geven wij volgend jaar 52wekenduurzaam een mooi vervolg? Denk jij mee?

Serge, Ivo en Caro kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Waar en wanneer?

Op dinsdag 26 oktober van 14:00-15:00 uur online, vanuit je eigen werkplek via Teams.

Doe jij mee?

Meld je aan via de knop hieronder. Je ontvangt ongeveer een week van te voren de Teams-link.

Meld je aan voor de workshop!

Workshopreeks

De workshop ‘Meer dan 52wekenduurzaam: hoe krijg je mensen op een lichtvoetige manier mee om duurzamer te leven?' is de tweede in een reeks van 7 workshops die maandelijks door het Atlas-team worden georganiseerd. De workshops zijn onderdeel van de jaarlijkse Atlas Werkconferentie die op 18 mei j.l. online plaatsvond. 

Bekijk alle workshops!