Fotowedstrijd: maak mooie herfstfoto voor Atlas Leefomgeving

De herfst is op komst, het wordt al iets frisser buiten en 's avonds vroeger donker. Helaas betekent de naderende herfst ook het einde van de zomer. Maar niet getreurd en kijk om je heen, want de herfst biedt zoveel mooie dingen.

Zo is het herfstjaargetijde de meest kleurrijke tijd van het jaar. Bladeren in prachtige aardetinten, maar ook schieten paddenstoelen omhoog en is de bosgrond bekleed met kastanjes, beukennootjes en bladeren.

Voor onze homepage zoeken we een mooie herfstfoto. Daarom organiseert het Atlas-team een fotowedstrijd en dagen we je uit je mooiste herfstfoto naar ons toe te zenden. Neem je camera mee op pad tijdens een mooie wandeling en maak een mooi sfeerbeeld van de herfst. Waar je op moet letten? Je foto moet in Nederland zijn gemaakt en qua ‘look and feel' bij de Atlas Leefomgeving passen. Verder moet je de foto in landscape (liggend) formaat aanleveren en moet deze een resolutie hebben van minimaal 1920 – 1080 pixels hebben.

Dus stuur je mooiste foto in naar atlasleefomgeving@rivm.nl en maak kans op eeuwige roem. Wij zijn erg benieuwd naar jullie inzendingen!